Flickus flackus flum

Jacobs tankar om och med kvalitet

Det är synd om Jimmie

written by jacob, on Mar 28, 2015 4:44:16 PM.

Jimmie Åkesson är aktuell med sin återkomst som partiledare i Sverigedemokraterna, på deltid, och efter sin intervju i Skavlan. Jimmie har utbrändhetssymptom och käkar antidepressiva mediciner. Det syns på honom att han inte är i form.

Jag tror att det ligger mycket mer bakom hans sjukdom än att han har arbetat för hårt. Jag tror att hans kropp reagerar på det budskap han levererar och att han innerst inne vet hur illa det rimmar med medmänsklighet och god moral. Jag tror att han kommer att fortsätta må dåligt till den dag han justerar sitt budskap till något som hans undermedvetna kan acceptera.

Comments

  • Man kan givetvis bara spekulera om vad som pågår i någon annans huvud, men han är ju uppenbarligen en rimligt intelligent person, och jag har svårt att tro att han är sociopat. Då verkar det ju rimligt att framgångarna så småningom börjar kännas ganska obehagliga. Dessutom är det givetvis tufft att vara så utsatt för andras förakt, oavsett hur självförvållat det är.

    Comment by Magnus Lyckå — Apr 18, 2015 10:23:46 PM | # - re

Leave a Reply