Flickus flackus flum

Jacobs tankar om och med kvalitet

Slutspurt i VG-valet - hjälp oss

written by jacob, on May 11, 2011 6:43:10 PM.

Det är nu bara några dagar kvar till valdagen i VG-regionen. Kampanjen har varit ömsom vin och ömsom vatten. Det är enomt svårt att få media att nämna oss. Vi har fått några bra artiklar i Skaraborg, men våra debattartiklar har nobbats och våra insändare har inte släppts in. Speciellt verkar Göteborgsposten betrakta oss som paria.

Däremot så har vi ett valprogram, affischer och flygblad som fungerar över förväntan väl. Vi får enormt mycket positiva kommentarer. Jag har till och med fått positiva reaktioner på vårt förslag om att släppa kulturen fri från funktionärer i Socialdemokraterna och Miljöpartiet.

Affischerna fungerar väldigt bra. De är främst till för att folk ska se att vi ställer upp, men konkreta budskap och människor på dem färbättrar intrycket av Piratpartiet. Format A3 innebär att det inte är någon idé att vända sig till bilister, så det blir mest affischering på spårvagnshållplatser och gångstråk där det passerar mycket människor. Format A3 innbär också att man kan köra dem i en lamineringsmaskin. Detta är lysande. Affischerna blir väderbeständiga, går att sätta på lyktstolpar och kräver massor av ansträngning för den som vill slita ned dem.

Med tanke på det positiva bemötande vi får så har vi kanske en chans att komma in i regionfullmäktige. Det vore därför väldigt synd om vi stupade på mållinjen. Vi behöver hjälp med att få ut valsedlar till vallokalerna på söndag. Vi lyckades med nöd och näppe få full täckning i höstas, och det är många medlemmar som har fallit ifrån sedan dess. Alla valkretsar behöver hjälp. Kontakta valkretsledaren i valkretsen där du kommer och hjälper till. Om du kommer inresande och hjälper oss så kan vi lova mat och husrum. Kommer du sedan till Göteborg på söndag kväll bjuder vi på valvaka i sällskap med trevliga pirater. Det blir spel, prat och en bit mat.

Comments

  • Inte så konstigt att Göteborgsposten nobbar.

    PP:s politik gällande upphovsrätt gör att Göteborgsposten tror sig förlora på det. Så familjen Hjörne, som kontrollerar GP, har inget intresse av att göra reklam för politiska intressen som går emot deras affärsintressen.

    Familjen Hjörne äger också 50% av radionätverket RixFM via Svensk Radioutveckling (SRU), (Stenbecks MTG äger de andra 50).

    Comment by Dennis Nilsson — May 12, 2011 10:41:26 AM | # - re

Leave a Reply