Flickus flackus flum

Jacobs tankar om och med kvalitet

Det är mycket nu

written by jacob, on Apr 14, 2011 1:46:57 AM.

Jag är mitt inne i en tung period av valförberedelser. Valsedlarna är igenom sin period av inlämningsstrul. Alla kandidatförklaringar är på plats och tryckavgiften inbetald. Flygblad och affischer har gått till tryck. Det var mycket jobb med fotograferande och bildbehandling för 14 olika affischer. Reslutatet blev bra och jag tror det är många som kommer att vilja sprida dem. Vi trycker ganska stora upplagor, för det kostar nästan inget mer att trycka 500 stycken jämfört med 250.

Nästa projekt är valwebbsajt. Jag ska försöka hitta en stund på fredag att sätta ihop textmaterialet. Sedan har Mica lovat att göra det vackert. Samtidigt jagar jag våra rikskändisar för att få ned dem till VG-regionen för torgmöten och intervjuer. Det ger lite av samma känsla som att mjölka getter.

Ett annat projekt jag har lanserat är att aktivera bloggare att skriva debattartiklar. Jag skrev till 60 bloggare och har fått bra respons från några. Hade hoppats på mer, för bloggare är vana att skriva. Att klämma ur sig en debattartikel eller insändare de närmsta 3 veckorna borde vara en baggis för alla. Själv ska jag försöka hitta en dag då jag inte gör annat än skriver debattartiklar. Jag borde kunna få ihop 5-6 stycken av god kvalitet.

Debattartiklarna är vår möjlighet till framgång. Vi har ett attraktivt valmanifest. Ju fler som vet något om det, ju fler röster får vi. Jag tror vi kommer att behöva 25 000 röster för att komma in. Det kommer inte att räcka med flygblad och affischer för att övertyga så många om vår förträfflighet. Vi måste synas i massmedia.

Jag söker fortfarande folk som vill göra en valvideo.

Comments

  • Gött kämpat Jacob tumme upp

    Comment by Andreas Kettelhoit — Apr 14, 2011 4:33:14 PM | # - re

  • Nja, det finns fem (5) runda affischpelare i Borås och ett par stora tavlor i Fristad. 500 affischer av varje kandidat är något i överkant kan jag tycka. Istället så borde vi satsa lite mer på flygblad.

    Hur stora är affischerna? A3? A2?

    Comment by Henry Rouhivuori — Apr 14, 2011 7:44:57 PM | # - re

Leave a Reply