Flickus flackus flum

Jacobs tankar om och med kvalitet

Ett magiskt dussin

written by jacob, on Mar 10, 2011 11:09:00 PM.

För några timmar sedan ställde Tappe upp som kandidat till valsedeln i VG-regionen. Vi har därmed uppnått minimiantalet kandidater som jag har haft för att driva valförberedelserna vidare. Jag kommer att gå till styrelsen med kandidatlista och förslag till valmanifest. Om de godkänns kommer vi att gå igång med fundraiser för valkampanjen, tryckning av flygblad och allt annat som behövs för en valkampanj. Det kommer att vara ont om tid, så vi behöver starta förberedelserna redan innan styrelsen fattar sitt beslut, den 4 april.

För att underlätta styrelsens beslut så vill vi gärna ha fler kandidater på valsedeln. För att syrelsen inte ska behöva fundera över längden på kandidatlistan behöver vi 6 kandidater till. Vi har redan 12 kandidater som har ställt upp med en hög ambitionsnivå - jag känner de flesta av dem personligen och kan intyga att de är seriösa i sina engagemang. Du kan därför med gott samvete ställa upp med ambitionen att visa ditt stöd för att Piratpartiet ska kandidera i regionvalet. Även om du skulle röstas in på en plats högt upp på listan kan du begära nedflyttning innan listan fastställs. Kandiderar gör du här. För att vara valbar ska du ha rösträtt i VG-regionvalet.

Leave a Reply