Flickus flackus flum

Jacobs tankar om och med kvalitet

Manifest och kandidatur på plats

written by jacob, on Feb 28, 2011 1:40:27 AM.

Det finns nu ett utkast till valmanifest och en tråd för kandidaturer

Möjligheten att kandidera kommer att stänga den 15 mars. Om antalet kandidater vid den tidpunkten understiger 12 kommer jag att avbryta vårt valdeltagande i brist på intresse. Jag vill gärna se kandidater från samtliga valkretsar i regionen.

Nu är jag inte så orolig för att vi ska få för få kandidater, för jag tycker vi har ett bra utkast till manifest. Vi har flera frågor som berör människors vardag samtidigt som de är förankrade i vårt principprogram. Vi har i och med det en mer omfattande och tydlig politik för regionen än de flesta av gammelpartierna. Det hoppas jag ska inspirera våra medlemmar att ställa upp på vår valsedel.

Jag kommer att resa till USA om några timmar och återvänder den 20 mars. Det innebär att jag kommer att sköta fortsatt planering via epost och Piratpartiets forum. Det är ingen större skillnad jämfört med nu, förutom att svarstiderna i båda riktningar kan bli lite längre.

Leave a Reply