Flickus flackus flum

Jacobs tankar om och med kvalitet

Slitigt men skoj

written by jacob, on Aug 31, 2010 11:26:08 PM.

Förutom en visumansökan till Khazakstan (jag ska dit och hålla föredrag på en telecomkonferens direkt efter valet), så gick hela dagen idag åt till valsedelsdistribution. Många har hämtat, både hemma hos mig och på jobbet. Eftermiddagen gick åt till att söka reda på dem som inte hämtat valsedlar än, och rigga sista-minuten-lösningar. En no-show och en falskregistrering satte lite käppar i hjulet, men tack vare fantastiska medlemmar så fylldes luckorna på nolltid. Vi slapp till och med köra den långa rundan med Piratbussen för att få ut valsedlar. Jag tog en vända med spårvagn till Frölunda för att förse 4 distributörer med valsedlar.

Nu ska vi kunna hänga på låset när nästan var enda en av förtidsröstningslokalerna öppnar i morgon. Själv ska jag börja i ett bussgarage långt ut på Hisingen kl 08:00 för att förse bokbussarna med valsedlar.

Under tiden pågår registreringen av distributörer till valdagen. Till min glädje så är Göteborg redan uppe i 46% täckning utan att jag har behövt tjata med aktivistmail och SMS. Det vore bra om vi kommer upp i 100% en hel vecka före valdagen, för då kan vi distribuera valsedlar utan stress. Man kan kombinera upphämtning av valsedlarna med en jobbresa, en shoppingtur eller en insats i valstugan.

Att registrera sig som distributör gör man fortfarande på http://data.piratpartiet.se/valsedelbokning/.

Leave a Reply