Flickus flackus flum

Jacobs tankar om och med kvalitet

Rapport från Kungsportsplatsen

written by jacob, on Aug 28, 2010 9:30:30 PM.

Piratpartiet i Göteborg och Ung Pirat har en valstuga tillsammans i Göteborg. Den består av en minibuss modell äldre amerikansk och ett partytält modell extremt billigt, en soffa modell bekväm och ett bord modell praktiskt. Idag hade vi valstugan på plats från kl 12:00 till kl 18:30. Vi var ett halvdussin pirater på plats och vi hade under några timmar ytterligare 5 pirater som flygbladspatrull i Brunnsparken. Det gick åt några tusen flygblad och vi pratade mycket med folk. Vi hade faktiskt vissa besvär att stänga, för att folk ville få material och diskutera med oss. Alla andra partier hade för länge sedan gått hem. Värt att notera är att de som har medvind har entusiaster som stannar kvar längst. Moderaterna som var granne närmsta stängde sin butik en timme före oss, medan alla andra gick hem kl 15 eller tidigare. KD lyckades inte ens hålla öppet i 2 timmar.

Man ska naturligtvis inte dra allt för stora växlar på vad som händer på en dag, men jag har en ryggmärgskänsla av att vi har medvind nu. Vi får mycket beröm för att vi stödjer Wikileaks, det kommentarer i stil med tack för att ni finns, det kommer fram äldre damer som vill försäkra sig om att vi verkligen är emot datalagringsdirektivet och vi har mängder av människor som tar emot våra flygblad. Det behövs inte mycket till för att många av de osäkra väljarna ska bestämma sig för att rösta på Piratpartiet. Vi har chansen. Det gäller bara att gripa den.

Comments

 • Det ser mycket bra ut. Extra kul att Göteborg ställer upp i alla tre valen.

  Comment by Henry Rouhivuori (PP) — Aug 28, 2010 10:23:41 PM | # - re

 • Ja, jag själv har lite "vibbar" att det är något på G. En affärsföreståndare frågade mig igår,,,,,(hade som vanligt Pp-tröjan på mig)---Är ni bra?--- Ja, vi är bra ;).

  Diskuterade lite politik, fast det kom in andra kunder och det blev lite kö i kassan. Jag gick ut i bilen och hämtade lite flyers och delade ut,,,, Och nu över till något som jag kanske får äta upp,,,,men jag gör det mer än gärna: aquavera.wordpress.com/2010/06/27/midsommarlofte/

  Ha det bra alla// AV

  Comment by AquaVera — Aug 28, 2010 11:16:24 PM | # - re

 • LoL!

  Låter lite som valkampanj a la CD...

  Mvh
  Frallan

  Comment by Frallan — Aug 30, 2010 10:42:02 AM | # - re

Leave a Reply