Flickus flackus flum

Jacobs tankar om och med kvalitet

100% täckning förtidsröstning

written by jacob, on Aug 28, 2010 9:05:00 PM.

Nu har vi personer som har tagit på sig samtliga förtidsröstningslokaler i Göteborg. Det var Styrsö som var det sista problemet, och det löses med att min sambo tar färjan dit ut på onsdag. Själv har jag hand om Stadsbiblioteket vid Götaplatsen och Bokbussarna. Vi har till och med några lokaler där 2 personer har bokat upp sig. Jag har därför lyxproblemet att se till att bara en uppsättning valsedlar hämtas. Jag känner mig ganska stolt och mallig över "mina" medlemmar.

Vi ligger ganska bra till med täckningen av lokaler på valdagen, men ju fler vi har som ställer upp, desto lättare blir jobbet. Om du har möjlighet att hantera en eller flera lokaler på valdagen, skriv upp dig på http://data.piratpartiet.se/valsedelbokning/. Det gäller även dig som bor i en annan kommun än Göteborg. De flesta platser i Sverige behöver frivilliga valsedelsdistributörer.

Vi har startat nästa steg i kedjan. I går kväll körde vi ut valsedlar till våra mellandistributörer och skickade email till alla våra frivilliga om var och när de kan hämta sina valsedlar. Vi har 3 privata hem i centrum, ett på Hisingen, ett kontor vid Svingeln och Piratbussen som mellandistributionsställen. Dessutom kommer vi att köra en turné på tisdag kväll för att täcka upp Fröunda, Torslanda, Backa, Angered och Kortedala. Det är det känsligaste ledet i kedjan, eftersom vi bara har 4 dagar på oss, så allt måste klaffa. Vi fick några tunga lokaler hanterade idag, så jag är inte speciellt orolig än. Det är jättekul att träffa alla aktiva och engagerade medlemmar i samband med valsedlesdistributionen. Det är det bästa av allt med det här uppdraget.

Comments

  • +1

    Bra jobbat Göteborg!!!

    Mvh
    Fredrik Larsson

    Comment by Fredrik Larsson — Aug 30, 2010 10:43:13 AM | # - re

Leave a Reply