Flickus flackus flum

Jacobs tankar om och med kvalitet

Fyra ynka förtidsröstningslokaler kvar att bemanna

written by jacob, on Aug 27, 2010 4:29:47 PM.

Göteborg har segat sig upp till andra plats när det gäller bemanning av förtidsröstningslokaler. Vi har 4 lokaler kvar där ingen är uppskriven och jag har löfte om att Teckenspråksform ska tas om hand av en medlem som bor i närheten. Därmed så är det 3 lokaler kvar - Tuve, Tynnered och Styrsö. I kväll kör vi ut valsedlar till mellandistributörerna, och sedan kan folk börja komma och hämta. Det kommer att finnas en mellandistributör på Hisingen, en i Kortedala, 3 i centrum, Piratbussen och Open Ends kontor. Den sistnämnda kommer att vara tillgänglig kontorstid, övriga på lite varierande tider. Allt för att det ska vara enkelt för distributörerna att hämta sina valsedlar. Vi kommer dessutom att göra en tur med bussen på tisdag kväll till Frölunda, Torslanda och Angered, så att distributörer i dessa områden kan hämta valsedlar utan att åka in till centrum.

Jag har jobbat enbart med mailutskick för att få den här täckningen. SMS till aktivister kostar nästan 700 kr i Göteborg och jag har försökt undvika den utgiften. När vi får billigare SMS om någon vecka så ska jag börja skicka sådana för att fylla alla pass på valdagen. Målet är 100% täckning. Ingen ska välja ett annat parti på grund av att våra valsedlar inte finns i stället.

Om du inte skrivit upp dig än, oavsett var i landet du befinner dig, gå in på http://data.piratpartiet.se/valsedelbokning/ och skriv upp dig. Om alla medlemmar engagerar sig så slipper funktionärerna slita ont för att vi ska nå ut över allt.

Comments

  • I Mölndal saknas bara distribution till en förtidsröstningslokal,

    Balltorps bibliotek
    Balltorpsskolan
    Gundefjällsgatan 299

    Comment by Rikard — Aug 27, 2010 5:18:43 PM | # - re

Leave a Reply