Flickus flackus flum

Jacobs tankar om och med kvalitet

Nästan i mål med förtidsröstningslokalerna

written by jacob, on Aug 26, 2010 3:16:26 PM.

I Göteborg har vi nu bara 9 lokaler kvar innan vi har täckt alla lokaler för förtidsröstning och det börjar se hyfsat ut med lokalerna på valdagen. Detta tack vare mängder av underbara medlemmar som ställer upp.

För förtidsröstningen var nordost väldigt tomt för några dagar sedan, men är nu helt täckt. Våra största brister är i Västra Frölunda och på Hisingen (Tuve och Torslanda). Ingen av våra 4 medlemmar på Styrsö har heller anmält sig som frivillig. Det vore jättebra om jag slapp jaga folk på telefon, eller behöva åka ut själv med valsedlar till olika hörn av kommunen, så har du möjlighet att ställa upp, skriv upp dig på http://data.piratpartiet.se/valsedelbokning/

Nu har jag det relativt väl förspänt i Göteborg. Vi har tredje bäst täckning i landet. Därför vill jag uppmana läsare i hela Sverige att ställa upp på valsedelsdistribution i sin hemkommun, eller grannkommunen. Ni underlättar jobbet för era lokala funktionärer genom att ställa upp tidigt i stället för att vänta till någon ringer och frågar. Det gör att de får en chans att planera för nästa steg och kan lägga sin tid på att övertyga väljare.

Leave a Reply