Flickus flackus flum

Jacobs tankar om och med kvalitet

Första maj i Göteborg

written by jacob, on May 4, 2010 6:58:00 PM.

Andra har skrivit bra om första maj-tåget i Göteborg, så jag ska inte göra något långt reportage:

Jag vill tacka alla som kom och gjorde det till en bra och annorlunda tillställning. Ett speciellt tack till dem som kom från långväga och exotiska platser som Värmland, Trollhättan och Borås. Ett stort tack till alla som klädde ut sig, det bidrog jättemycket till stämningen.

När vi gick upp och ned för Avenyn på väg till och från demonstrationen i piratdräkt och med flagga på axeln var det anmärkningsvärt många som vinkade och gjorde tummen upp. Vi har mycket att vinna på att synas på stan.

Till sist vill jag bara notera att det var täta moln över Göteborg och vänsterns demonstrationer under hela dagen, fram till 10 minuter innan vår demonstration började. Då drog molnen undan och vi tågade i solsken. Må det vara ett omen inför valet.

Comments

  • Det var en härlig dag :)

    Comment by maloki — May 4, 2010 7:38:25 PM | #