Flickus flackus flum

Jacobs tankar om och med kvalitet

Dags att ta fram och putsa träbenet

written by jacob, on Apr 11, 2010 11:40:00 PM.

Första maj är valupptakt för vänstern. Det är en dag då gammelmedia har massor av reportrar ute för att rapportera om vilka demonstrationer som är störst och roligast och vilka utspel som de olika partierna gör. Det är ett ypperligt tillfälle för Piratpartiet att synas, så därför kommer vi i Göteborg att ha en demonstration. För att vara roligast för deltagarna och för att väcka uppmärksamhet vill vi att så många deltagare som möjligt klär ut sig till pirater, eller hittar på något annat som knyter an till Piratpartiet. Vi delar ut pris till bästa utstyrsel. Musik är roligare än slagord, så det tänkte vi också ha.

Demonstrationer ska ha ett stycke allvar också, och det blir det i form av några korta tal, några apeller och sedan öppen mikrofon, för den som vill ge sin syn på Piratpartiets kärnfrågor - Integritet, Kultur, Kunskap.

Vi kommer att börja på Gustav Adolfs Torg kl 16:00. När vi har ordnat tåget så går vi till Bältesspännarparken, där det blir tal och musik.

För att vi ska få så stort genomslag som möjligt, sprid den här informationen vidare till vänner, bekanta, klasskamrater, släktingar med flera. Ta med hela familjen och visa ditt stöd på första maj!

Comments

  • Det blir kul!! :)

    Comment by OlofB — Apr 12, 2010 8:18:58 AM | #

  • me like. Det blir kul

    Comment by Anne Kekki Forshaga — Apr 12, 2010 9:59:03 PM | #