Flickus flackus flum

Jacobs tankar om och med kvalitet

Jag förstår mig inte på fuskare

written by jacob, on Feb 16, 2010 12:45:00 AM.

Den som fuskar säljer ut sin själ för en väldigt liten penning. Jag har träffat på dem i många av livets skiften. Folk som har stulit småpengar ur föreningskassor, människor som har fuskat i sällskapsspel och personer som har ljugit om sin bakgrund för någon liten fördel. Och nu en person som har fuskat i ett internval. Jag förstår inte hur de tänker. Har de verkligen så lite respekt för sin egen person och sin egen integritet att de säljer ut den för nästan ingenting? Jag deklarera härmed att jag är mutbar. Ge mig en miljard kronor och jag överger mina principer om människors integritet. Bjuder du tio miljoner kronor så är svaret blankt nej, och bjuder du hundra miljoner kan vi börja förhandla. Alla människor har sitt pris. Jag har ganska höga tankar om mig själv, så därför kostar jag mycket.

Har du funderat på vad ditt pris är? Säljer du ut dig för småmynt?<

Comments

 • Jag är omutbar. Jag säljer inte mina principer för all världens rikedomar.

  Comment by Locrian — Feb 16, 2010 1:33:45 AM | #

 • Ingen är omutbar, frågan är bara vad priset är, rädda ett barn från ett hemskt öde? pengar är inte enda det man kan tvingas förhandla om.

  Comment by Falathar — Feb 16, 2010 1:48:59 AM | #

 • Det var inte med glädje man läste mailet man fick från Rick. Hemskt deprimerande att det görs så. Men vi arbetar för något viktigt så vi får ta tag i det och arbeta vidare ;)

  Comment by Henrik Sultan — Feb 16, 2010 7:30:04 AM | #

 • Själv har jag satt ett ungefärligt pris på att klippa av mig mitt hår. Det skulle kosta ungefär 3 miljoner, och baseras på vad en trevlig liten central lägenhet skulle kosta.

  Fast det är klart, kommer någon med de pengarna så vet man ju ändå inte ifall man skulle göra det.

  Comment by pipatron — Feb 16, 2010 10:41:25 AM | #

 • bra start

  Comment by FleeraBracige-web — Mar 19, 2010 1:55:54 AM | #